https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_01.png
https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_02.png

Vállalati hiteltermékek

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Indítsa be álmai vállalkozását, vagy adjon extra lendületet a már meglévőnek!

2021 legkedvezőbb vállalati hiteltermékeinek segítségével szélsebes és gördülékeny módon!

Üzlettulajdonosként egy új vállalkozás elindítása telis tele van kockázatokkal. Kezdetben és menet közben, egyaránt pénzre lesz szüksége ahhoz, hogy elképzeléseit valóra váltsa.

Valószínűleg nincs meg a tőkéje ahhoz, hogy gépekre és egyéb szükséges eszközökre ruházzon be. Azonban vállalkozása kizárólag csak így válhat ütőképessé, vagy netán talpra – egy nehéz időszakot követően.

Szerencsére egy alaposan megtervezett és kedvező üzleti kölcsön hamarabb, és sokszor hatékonyabb módon juttathatja el Önt oda, ahová tartani szeretne.

Ezért a következőkben bemutatom, hogyan valósíthatja meg üzleti elképzeléseit, és erősítheti meg piaci pozícióját a legegyszerűbb módon. Tartson velem!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_08.png
https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_11.png

Az alig ismert üzleti hiteleket azért nyújtják a pénzintézetek, hogy közreműködjenek egy vállalkozás elindításában, hatékony irányításában és sikeressé tételében

A minőségi gépinfrastruktúra megszerzése, továbbá a legújabb technológiák alkalmazása, minden vállalkozás legfőbb vágyai között szerepelnek.

De mi lenne, ha azt mondanám, hogy mindezek, akár pár napon belül hozzáférhetővé válhatnak?

Egy megfelelően kiválasztott, minőségi hiteltermék fantasztikus lehetőségeket rejt magában az újonnan induló, vagy már meglévő egyéni vállalkozók, mikro-, kis- és középvállalkozások részére egyaránt!

Kiknek szólnak a vállalati hiteltermékek igazán?

Az igénylésnél során a legfontosabb mérce: a hitelképesség. Ez azt jelenti, hogy az adott vállalkozásnak (leendő vállalkozás esetén a magánszemélynek) rendelkeznie kell egy minimális tőkével, rendszeres bevétellel, eszközállománnyal vagy pozitív üzleti múlttal ahhoz, hogy a legtöbb hitelre magabiztosan „pályázhasson”.

Az egyetlen kivételt ez alól, a támogatás alapú, állami hitelek képezik.

A vállalkozásoknak – bizonyos esetekben – meg kell felelniük a méretre vonatkozó előírásoknak is, képesnek kell lenniük a törlesztőrészletek fizetésére, és megalapozott üzleti céllal kell rendelkezniük.

Általánosságban az igénylési feltételek pedig a következők:

 • életév betöltése (pénzintézettől függően, akár sokkal magasabb is lehet)
 • Nav 0-ás igazolás (amely azt bizonyítja, hogy Önnek nincs adóssága az álam felé)
 • Pénzügyi terv és mérleg
 • Működési engedély és szerződések
 • Az igénylő fél nem szerepelhet negatív adósként a KHR-listán (régebbi nevén: BAR lista)

További kitétel lehet: hogy a hiteligénylő előéletében található vállalkozásokat, nem érinthette-e csődeljárás.

Vágjunk is bele: Mik azok a vállalati hiteltermékek?

A Vállalati hiteltermékek a legkülönbözőbb okokból és célokra használathatók fel. Legyen szó áruvásárlásról, már meglévő vállalkozásba történő befektetésről, vagy éppen egy vadonatúj üzleti projekt megvalósításáról.

Megkönnyebbülést és további esélyt nyújthat mindazok számára, akiknek finanszírozniuk kell a készleteiket, vagy a működéshez szükséges egyéb kiadásaikat.

Melyek a legszenzációsabb előnyök?

A lakossági kölcsönökkel ellentétben, ezeket a hiteltermékeket kifejezetten üzleti célokra tervezték a pénzintézetek. Ezáltal számos olyan előnyt kínálnak, amelyeket más módon nem lehetne kiélvezni.

 • Rugalmasak a futamidők, illetve az összeg folyósítása.
 • Roppant magas a felvehető összeghatár.
 • A hitel felhasználásának módjáról általában nyilatkozni kell, azonban azt ritkán, vagy csak kevésbé alaposan vizsgálják felül. Ennek okán, Ön szabadon költheti el az összeget, különösebb kötöttségek nélkül.
 • Számos formában, viszonylag alacsony kamatokkal állnak rendelkezésre.
 • Segítségükkel, Ön egyszerű módon növelheti forgótőkéjét.
 • Nem kötelező zálogba adnia ingatlanát. A biztosítékot igénylő hitelek, leginkább a magasabb összegek esetén kerülnek csak képbe.

Vajon, miért buknak el annyian, amikor kölcsönhöz folyamodnak?

Mint a legtöbb dolognál a világon, a vállalati hiteltermékeknél sem minden arany, ami fénylik. Hozzáértés hiányában pontosan annyira nehéz felfedezni a tökéletes konstrukciót, mint tűt keresni a szénakazalban.

Az első – és talán legjellemzőbb – hibázási lehetőséget a felkészületlenség okozza. A másodikat viszont, egy annál is kellemetlenebb tudnivaló.

 • Sajnos vagy kevésbé, de számos, egymástól szorosan eltérő hitel típus és szerkezet közül lehet választani: 1 millió forinttól indulva, akár egészen 100 milliós összegig. Arról nem is beszélve, hogy az azonos funkcióval rendelkező termékek között, szintén megannyi eltérés jöhet szembe.
Így a legmegfelelőbb hitel eszköz kiválasztása roppant megterhelő lehet.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Összeválogattam a vállalati hiteltermékek legjellemzőbb fajtáit, illetve azok főbb különbségeit.

Most bemutatom hogyan működnek, és milyen téren könnyíthetik meg az Ön életét.
 • Folyószámlahitel: Egy folyószámlahitel biztosítja, hogy bármilyen esetben, amikor csak pénzre van szüksége, azonnal hozzájusson. Ráadásul, ami a legszebb az egészben, hogy minderre cégének bevétele jelentheti a fedezetet.

Esetében, Önnek nem kell aggódnia a tartozás visszafizetése miatt. Ugyanis ez automatikus módon történik, amint a vállalkozás bevételhez jut.

Ezzel a vállalati termékkel, Ön fedezheti a vállalkozása mindennapi működésével kapcsolatos kiadásokat, vagy finanszírozhat konkrét projekteket. A számlájára folyósított összeg bárhol, s bármikor rendelkezésre áll.

Egyfajta biztonsági tartalékként tekinthet rá, amelynek segítségével garantáltan megvásárolhatja mindazt, amire vállalkozásának éppen szüksége van.

Hátránya: A bankok csupán egy bizonyos összeghatárig nyújtanak folyószámlahitelt. Amennyiben vállalkozásának bevétele alacsony, úgy az elérhető összeg nem feltétlenül válik alkalmassá, pláne a komolyabb beruházások költségének fedezésére.

 • Lízing: Az egyetlen hitel típus, amelyet – talán – senkinek sem kell elmélyülten bemutatni. Kiemelten népszerű választás az ÁFA elszámolhatósága miatt. Esetében, az adott használati tárgyat (például: autó) a bank fogja megvásárolni, majd ezt követően „bérbe” adja Önnek. Lízingbevevőként Ön a tulajdonjog minden előnyét élvezheti (a teljes költségtulajdonon kívül) egy meghatározott időtartamra. A lízing legvégén, a szóban forgó eszköz az Ön tulajdonába kerül.
 • Forgóeszköz Hitel: A forgóeszközhitelt sokan „gyors hitelnek” is nevezik (rövid, mindössze páréves futamideje miatt). Ez – hasonlóan a folyószámlahitelhez – egy fedezetet nem igénylő hiteltípus, amely nyersanyagok és berendezések beszerzésére, úgy nevezett „forgóeszközök” finanszírozására használható fel. Kifejezetten hasznos, amikor hirtelen, nagymértékben növekszik a vállalathoz beérkező rendelések száma, és az igényeket sürgősen ki kell elégíteni.

Nem minden esetben, de feltétele lehet az ingatlan fedezet.

Esetében tehát, egy hitel felvételének kockázatait vállalja annak érdekében, hogy a megnövekedett igények kielégítése okán, Ön sokkal magasabb profithoz jusson.

 • Beruházási Hitel: egy jól irányzott beruházási kölcsönnel Ön kifejezetten magas összegekhez juthat hozzá, és az forrásként használhatja vállalkozása fejlesztésére. Lehetőséget ad Önnek arra, hogy okos, alaposan megfontolt vásárlásokat hajtson végre, és ezáltal olyan kulcsfontosságú változtatásokat érjen el, amelyek nagymértékben növelik a jövőbeli nyereségeit. Segítségével tehát, vállalkozása egy teljesen új szintre léphet.

Azonban, esetében szükségessé válik az ingatlan fedezet.

Bár az ingatlan értéke fontos szempont, nem feltétlenül szükséges, hogy az Ön nevén szerepeljen. Ezáltal nem kell egyedül viselnie a finanszírozási terheket. Ráadásul, fedezetként szolgálhat – többek között – forgalomképes telek, ház, lakás, ipari/logisztikai létesítmény, sőt, akár még nyaraló is.

 • Támogatott hitelek: Idetartoznak – kivétel nélkül -, a legkülönfélébb állami és uniós, vállalkozókat/vállalatokat segítő hitel konstrukciók. Ezeket rendszerint barátságos feltételek, továbbá alacsony, vagy éppen nullás kamatozás jellemzi. Mi több, léteznek vissza nem térítendő konstrukciók is, azonban igénylésükhöz rendkívül speciális feltételeknek kell megfelelni.

Az üzleti hitelek, tehát valóban megkönnyítik egy vállalkozás bővítésének nyakatekert folyamatait, akár csak egy új cég beindítását. Ráadásul e kölcsönök feltételei meglepően kedvezőek a hagyományos hiteltermékekéhez képest, így Ön számottevően gyorsabban érheti el céljait, mint azt gondolná.

Leendő cége csupán tervben van? Nincs még lezárt pénzügyi éve? – Mindez, egyáltalán nem jelent akadályt

Természetesen az induló vállalkozások is jogosultak lehetnek a különböző vállalati hiteltermékekre. Ebben az esetben viszont, egyrészt elengedhetetlenné válik egy precíz üzleti terv benyújtása. Másrészt, a megnövekedett kockázatok miatt, Önnek kedvezőtlenebb feltételekkel, s magasabb kamattal kell számolnia.

Egy vállalkozónak tehát meglepően széles választék áll rendelkezésére napjainkban. És kifejezetten sok „szabályt” kell megértenie ahhoz, hogy a bankok hiteles partnerként kezeljék, majd elfogadják hitelkérelmét.

Mit jelent a vállalati hitelek esetében oly népszerű, türelmi idő?

A legtöbb vállalati hiteltermék esetében igénybe vehető egy, úgy nevezett türelmi időszak. Ez idő alatt csupán a kamatot, illetve az adminisztrációs díjakat szükséges befizetni. A konkrét hiteltörlesztés (a tőketartozás tekintetében), csak a türelmi idő lejártával kezdődik meg. A türelmi időszak pár hónaptól, akár több évig is terjedhet (ajánlattól függően).

A vállalati hitelek türelmi ideje tehát, nem tévesztendő össze a hitelkártyák alkalmazása során felbukkanó türelmi időszakkal.

Az egyik legbölcsebb tanács, amelyet „sokszemközt” adhatok: Tudjon meg többet, mielőtt cselekedne!

A kérelem benyújtásának célját, már a kezdet kezdetén alaposan át kell gondolni, mivel ez fogja meghatározni, hogy milyen finanszírozási módszerek és formák felelnek meg leginkább az Ön igényeinek.

Mint azt már tudja, egy jól irányzott üzleti hitel felvétele, több szempontból is előnyös lehet vállalkozása számára. Segíthet a növekedésben és a terjeszkedésben, csökkentve a rövid távú vagy azonnali pénzügyi gondokat.

A hitel segíthet egy új vállalkozás létrehozásában, erőforrásainak és működési kapacitásának növelésében, vagy pályázati projekteken való munkában.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Váltsa valóra üzleti álmait és erősítse meg piaci pozícióját! A segítségemmel könnyebben juthat hozzá minőségi, személyre szabott vállalati hitelekhez

Szívesen csinálom azt, amivel foglalkozom, de ami ennél is fontosabb, hogy kizárólag szenvedéllyel és teljes erőbedobással teszem. A jól informáltság, illetve a teljes körű stratégiai tervezés megrögzött híve vagyok.

Személy tanácsadás keretein belül segítem ügyfeleimet, a lehető legmegfelelőbb döntések meghozatalában.

Számomra agilisnak lenni azt jelenti, hogy a szavaktól, egészen a tettekig, a lehető legdinamikusabb módon haladok a célomig. Ezáltal, az Ön innovatív ötleteit olyan hamar keltem életre, amennyire csak lehetséges.

Legyen bátor és merjen másképp gondolkodni, annak érdekében, hogy megtapasztalhassa: valójában semmi sem lehetetlen!

Mikor, milyen projektek, befektetések esetén érdemes rövid, vagy éppen hosszú futamidőt választania? Mint minden mást, természetesen ezt is megbeszéljünk! Kapcsoljunk hát magasabb teljesítményre, fejlődjünk együtt, közös erővel; az Ön és a saját vállalkozásom javára egyaránt!

Ha szeretné megtudni, hogyan segíthetek Önnek rugalmas, kedvező és 2021-ben is tökéletesen helytálló vállalati hitelhez jutni, csak lépjen kapcsolatba velem, a hét bármelyik napján – Rejtett költségektől mentesen!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Írjon üzenetet és felveszem Önnel a kapcsolatot!


  Írjon üzenetet és felveszem Önnel a kapcsolatot


   https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_08.png