https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_01.png
https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_02.png

Személyi kölcsönök

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Tudta, hogy 2021-ben, akár azonnal készpénzhez juthat, komplikált előfeltételek nélkül?

A következőkben elárulom, hogy mikor és mitől olyan hasznos egy személyi kölcsön. Ahogy azt is, miképp lehet a legtöbbet kihozni belőle.

Tartson velem!

Hozzuk ki közös erővel a lehető legtöbbet leendő kölcsönéből, hogy ne csak látszólag jusson előrébb!

A felvilágosult ügyfelek olyan különleges személyi kölcsönökhöz juthatnak hozzá, amelyek alacsony kamatlábakat, rugalmas kölcsönösszegeket, engedékeny visszafizetési feltételeket, valamint korlátozott díjakat kínálnak.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_08.png
https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_11.png

Egyszerűsítse pénzügyeit; váltson inkább kiszámítható mindennapokra!

Elképesztő, de a személyi kölcsönök barátságos THM-je (Teljes Hiteldíj Mutató), évről évre meglepetésként éri a laikus érdeklődőket. Szembe jött élete lehetősége? Sürgősen pénzre van szüksége? Netán aggódik meglévő adósságai miatt?

Had mutassak rá a legkézenfekvőbb alternatívákra!

Legyen figyelmes és hallgassa meg a tanácsaimat; ne pazarolja az idejét, s pénzét rossz, eredménytelen kölcsönökre!

A lehetőségek tárháza rettentően széles. Így nem csoda, hogy sokan összezavarodnak a személyi kölcsönt kínáló szolgáltatások kiválasztásakor. A pénzintézetek számos, különböző terméket zúdítanak az ügyfelekre, azonban azt már nem magyarázzák el, hogy mikor, melyik számít a legkézenfekvőbb megoldásnak.

Sajnos egy rossz döntés rengeteg pénzbe, időbe és aggodalomba kerülhet.

A tévhitekkel ellentétben: a személyi kölcsönök igénylése gyors és letisztult művelet

Az internet térhódításának köszönhetően – sok esetben – már anélkül juthat hozzá kölcsönéhez, hogy egyetlen bankfiókot is fel kellene keresnie. Nincs kellemetlen procedúra, nincs sorban állás. Az előminősítés percek alatt megtörténhet.

Hogyan működik?

Az ügymenet hasonló a hitelkártya igényléséhez. Meg kell adnia személyes adatait, és a kívánt kölcsön részleteit. A jóváhagyás előtt, az adott pénzintézet egy rutinszerű, előminősítést végez. Ez legfeljebb 1 munkanap, de akár kevesebb mint 2 perc alatt is megtörténhet.

De kezdjük inkább az elején – Mi is az a személyi kölcsön?

A személyi kölcsön egy olyan típusú – fedezetet általában nem igénylő – részletfizetéses hitel, amely esetében egyszerre kapja meg a felvenni kívánt összeget. És azonnal el is kezdheti visszafizetni. A törlesztőrészlet minden hónapban ugyanaz az összeg lesz, egészen a hitel lejáratáig.

Miért olyan népszerűek a minőségi személyi kölcsönök?

 • Lehet, hogy több pénzt tud majd kölcsönözni, mint hitelkártyával.
 • A hitelkártyához képest, általában alacsonyabb kamatot számítanak fel a bankok.
 • A pénzintézeteknek lehetővé kell tenniük, hogy a személyi kölcsönt a futamidő lejárta előtt teljes egészében visszafizethesse. Azonban ez előtörlesztési díjjal járhat.
 • A hiteltörlesztés rendszerint fix összegű és havonta történik, ami megkönnyítheti a költségvetés tervezést.
 • Nem igényel fedezetet.
 • Kevés elvárásnak kell megfelelni.
 • A személyi kölcsönök kamatlába általában fix (de nem mindig – személyes konzultáció során mindig ki kell rá térni, hogy az adott konstrukció fix vagy változó e).
 • Ön döntheti el, hogy mennyi idő alatt szeretné visszafizetni a kölcsönt (bizonyos korlátokon belül).
 • Léteznek olyan személyi kölcsönök, amelyek mindössze néhány munkanapon belül finanszírozhatók, így nem kell heteket várnia arra, hogy megkapja a szükséges összeget.
 • Sok esetben, több adósságot is összevonhat egyetlen személyi kölcsönbe, ami potenciálisan csökkentheti a havi törlesztési költségeit. Azonban óvatosnak kell lenni, mert ez a hitel futamidejének meghosszabbodásával járhat.
A személyi kölcsönöknél tehát, nem találhat alkalmasabb megoldást az élet legfontosabb, ám előre nem tervezett pillanatainak támogatására

Kevesen tudják, hogy a legtöbb személyi kölcsön felhasználható, akár olyan kiadások finanszírozására is, mint például a lakásfelújítási projektek, esküvői költségek, földvásárlás vagy éppen nyaralások.

Karrierfejlődés? Költözés? Új vállalkozás indítása? Autószerelési költségek támogatása? – szintén pár lehetséges indok a listáról.

Ennek ellenére, akadnak olyan személyi kölcsön típusok, amelyek korlátozhatják a felhasználás módját. Ezért kiemelten fontos az általános tájékozottság.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Napjainkban, a személyi kölcsönök egyik legnépszerűbb felhasználási módja: az adósságkonszolidáció

Ez mit is jelent pontosan? Elsősorban azt, hogy Ön hamarabb szabadulhat meg a magas kockázatú, sürgető tartózásaitól. Mindez pedig – többek között – azért lehetséges, mert a személyi kölcsönök kamatlába, gyakran sokkal alacsonyabb, mint a különböző hiteleké és hitelkártyáké.

Milyen feltételekhez kötöttek a személyi kölcsönök?

A személyi kölcsön igénylésének menete egyszerű, lendületes folyamat. A minősítési követelmények közé tartozik:

 • a 18. életév betöltését igazoló okmány,
 • cselekvőképesség
 • illetve egy 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolás (nyugdíjasok esetében: nyugdíjas igazolvány; vállalkozóknak: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által kiállított jövedelmigazolás).

Mennyi pénz igényelhető legfeljebb?

Az esetek túlnyomó részében, a pénzintézetek 300 ezer forinttól, megközelítőleg 10 millió forintig terjedő hitelösszegeket folyósítanak. Az önerő szükségessége, csupán a felvenni kívánt összeg mennyiségének függvénye.

Nincs bejelentett munkahelyem, vagy alacsony a jövedelmem – Máris le kell mondanom a személyi kölcsön adta lehetőségekről?

Egyáltalán nem! Szerencsére, még az ilyen esetekben is van remény. Ugyanis, a személyi kölcsönök szintén lehetővé teszik, a jól ismert adóstárs vagy kezes bevonását a leendő szerződésbe.

Jöjjön a feketeleves – Létezik a személyi kölcsönöknek hátrányos tulajdonsága?

Mint minden, természetesen egy személyi kölcsön is hordozhat magában kockázatot. A személyi kölcsönök legnagyobb veszélye – bármennyire is viccesen hangzik -, hogy túl könnyedén férhetünk hozzájuk. Ezért a megfelelő háttér hiányában, az emberek nem fordítanak kellő figyelmet néhány fontos dologra, amelyet mérlegelniük kellene a szerződés aláírása előtt.

Ezért is olyan pótolhatatlan az előre tervezés, akárcsak az ingyenes tippek és útmutatók, valamint a széleskörű szolgáltatási lehetőségek kihasználása.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Mire figyeljen? – Ne hagyatkozzon a praktikusnak tűnő, online összehasonlító oldalakra

Nem véletlen, hogy ezek lépten, nyomon szembe jönnek a gyanútlan böngészővel. Leginkább kényelmi és marketing funkciókat töltenek be. Hiába találja meg rajtuk a különböző pénzintézetek széles körét, többségük egy adott, átlagos hitelfelvevőre specializálja a megjelenített ajánlatot.

A valóság tehát, sok esetben távol állhat attól, amit Ön végeredményül kap. Hiszen, ezek az előterjesztések nem személyre szabottak; nem feltétlenül kompatibilisek az Ön igényeivel, terveivel és környezetével.

Miért olyan értékes egy szakértő tájékozottsága?

 • A végletekig sarkalatosítva: az általános pénzügyi információk megszerzése, az apró betűs részek felnagyítása, a testhezálló koncepciók, valamint a legversenyképesebb kamatok megszerzése miatt.

Gondolná, hogy csupán egy jelentéktelennek tűnő, – ráadásul pénzintézetekként eltérő – számlavezetési díj is mekkora galibát okozhat Önnek? És ez mindössze egyetlen kritikus pont, a megannyi közül.

Kizárólag egy hozzáértő személy közreműködésével lehet nyugodt abban, hogy végül a legjobb döntést hozta meg.

A tökéletes személyi kölcsön megtalálása, immár teljesen ingyenes és kötelezettség nélküli

Üljünk le, igyunk meg egy csésze kávét és merüljünk bele a részletekbe, rejtett díjaktól mentesen. Keressük meg azt a személyi kölcsön típust, amire valóban szüksége van. Végül, tervezzük meg alaposan a legfontosabb teendőket!

Tudni szeretné, melyik személyi kölcsön a legmegfelelőbb az Ön számára?

 • Bármilyen jellegű igénye is van, megkönnyítem Önnek a hitelfelvételt: érjen el sokkal magasabb felvehető kölcsönösszeget, és takarítson meg több pénzt a versenyképes kamatlábak, illetve flexibilis feltételek segítségével.

Miért bízhat bennem?

Úgy gondolom, minden embernek megvan a saját küldetése. Az enyém, hogy képessé tegyem Önt arra, hogy okosabb pénzügyi döntéseket hozzon. Szeretném hozzásegíteni Önt ahhoz a hatalomhoz, hogy életét maximálisan a saját kezében tarthassa!

Ha pedig Ön jól jár, azzal természetesen mindannyian jól járunk.

Több éve hasonlítom össze és vizsgálom a pénzügyi intézmények ködös ajánlatait, hogy megtaláljam az ügyfeleim anyagi helyzetének, körülményeinek legmegfelelőbb termékeket.

Mindezek ellenére úgy tartom, hogy a bizalmat nem lehet, szimplán jó fellépéssel és céltudatos szavakkal elérni. A bizalmat ki kell érdemelni!

Ezért arra kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy mielőbb bemutathassam Önnek kiterjedt portfóliómat! Akármilyen személyi kölcsönt is szeretne, barátságos és érthető nyelven magyarázom el a kacifántosnak tűnő lehetőségeket.

Ingyenes és pártatlan, személyre szabott pénzügyi tanácsadás; 2021 legjobb személyi kölcsön ajánlataival fűszerezve

Készen áll egy új kezdetre? A segítség máris úton van. Kattintson, és tudjon meg többet arról, hogyan is támogathatom az Ön terveit!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Írjon üzenetet és felveszem Önnel a kapcsolatot!


  Írjon üzenetet és felveszem Önnel a kapcsolatot


   https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_08.png