https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_01.png
https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_02.png

Lakás- és szabad felhasználású hitelek

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Üdvözlöm 2021 legkiemelkedőbb lakáshitel ajánlatainak ajtajában

Intsen búcsút az önámításnak, hallgassa meg gyakorlati tanácsaimat és költözzön be, akár már heteken belül álmai otthonába!

Segítek Önnek megtalálni a lehető legjobb ajánlatot új lakáshiteléhez. Lakáshitelezési tapasztalatokat és tippeket osztok meg, amelyek segítenek abban, hogy a folyamat hatékonyabb és kevésbé stresszes legyen.

Hiszen, a kamatok rég voltak ilyen izgalmasan alacsonyak.

Következzen hát minden, amit a lakáshitelekről alapjaiban tudni kell!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_08.png
https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_11.png

Kezdjük is az alapoknál: Mi az a lakáshitel?

A lakáshitel egy olyan, hosszú lejáratú hitel típus, amelyet egy bank vagy más pénzintézet kínálhat magánszemélyek részére, nagyobb értékű – de csupán bizonyos típusú – ingatlanok vételárának finanszírozása céljából.

Jellemzően 10-35 éves futamidő és fix, vagy változó kamatozású havi törlesztőrészletek a velejárói.

Miért olyan népszerű ez a hiteltípus?

A lakáshitelek – körülményességük ellenére – viszonylag egyszerű módon, szinte bárki számára elérhetőek, ezért kifejezetten alkalmasak, már fiatal korban is a jövőbeli hitelképesség építésére. Ezen felül, segíthetnek Önnek most, azonnal megvalósítani valami olyan, álomszerű dolgot, amit normál esetben hosszú évekig tartana.

Mennyi pénz igényelhető maximum?

Általánosságban elmondható, hogy a lakáshitelek esetében a pénzintézetek pár millió forinttól, közel 100 millió forintig terjedő hitelösszegeket kínálnak.

A felvehető pénzmennyiség, csupán:

 • a rendelkezésre álló önerő (de erre még kitérünk a későbbiek során),
 • illetve a családtagok közös jövedelmének függvénye.

Az összeg folyósítása hozzávetőlegesen 20-40 munkanap alatt történik meg.

Milyen célokra vehető fel?

 • Új és használt lakás,
 • családi ház vagy házrész,
 • illetve építési telek vásárlása esetén.
 • Továbbá építkezés (lakás vagy ház),
 • vagy már meglévő lakáscélú hitel kiváltása céljából (pénzintézettől függően)

Fogadjunk, hogy nem találja ki, melyek a lakáshitel legszenzációsabb előnyei!

 • Minimálbér mellett is bátran megigényelhető, és e-módon, akár 10 millió forint feletti összeg is folyósítható.
 • A létező, egyik leginkább személyre szabható hitel típus.
 • A tévhitekkel ellentétben, rendkívül könnyedén (de nem szélsebesen!) hozzáférhető

A lakáshitelek feltételei

Valójában sokkal könnyebb színvonalas és olcsó lakáshitelt szerezni, mint ahogy az elsőre tűnhet.

Amire szüksége van, csupán:

 • a 18. életév betöltése,
 • cselekvőképesség,
 • továbbá egy nem kevesebb mint 3 hónapos munkaviszony, és az ahhoz kapcsolódó munkáltatói igazolás.

Ez utóbbit, a nyugdíjasok esetében a nyugdíjas igazolvány, vállalkozóknál pedig a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által kiállított jövedelemigazolás válthatja ki.

Az alapvető előfeltételek tehát, szinte teljes mértékben megegyeznek a személyi kölcsönével. Azonban a lakáshitelek célja, hogy a kockázatot kedvezőbb módon osszák meg a hitelfelvevő, illetve a hitelező között.

Ennek okán, a lakáshitel igénylésének egyetlen problémás kikötése, hogy az ingatlan értékének legalább 20%-kát, önerőként kell felmutatni a pénzintézetek felé.

Önerő hiányában, csupán a lakás-takarékpénztári megtakarítások, a CSOK, illetve a szintén magas népszerűségnek örvendő babaváró kölcsön jelenthet kiutat.

Milyen típusai léteznek?

 • Fix kamatozású: a kiszámítható, cserébe viszont drágább variáns.
 • Változó kamatozású: napjaink talán legkockázatosabb, ám egyben legkedvezőbb lakáshitele típusa. Egészen megdöbbentő, de egy változó kamatozású hitel esetében a THM (Teljes Hiteldíj Mutató), akár a felére csökkenhet fix kamatozású társával szemben.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Hogyan működik a jelzálog?

A lakáshitel igénylésekor, fedezetként meg kell határozni egy ingatlant, amelyre elhelyezi a jelzálogjogot az adott pénzintézet. Alapesetben ez a jelzálogjog, az éppen megvásárolni kívánt ingatlanra kerül.

És most had mutassam be, az érme másik oldalát

Amikről a következőkben mesélni fogok, az nem csupán a lakáshitel absztrakt fogalma – mint idáig. Hanem az, hogy miképpen működik ez a folyamat a valóságban

Hiszen a hiteligénylők „élete, nem csak játék, és mese”! Már maga a szó, hogy lakáshitel, elég ahhoz, hogy a legtöbb laikusnak borzongás futkosson végig a hátán.

Mivel napjaink – közismert – ingatlanpiaci helyzetében, az emberek egyre keményebben, egyre növekvő számban próbálkoznak a lakáscélú hitelek kedvezőbb formáit megszerezni, a bankok is felkészültebben döngölik földbe reményeiket.

Miben lehet a segítségére egy hiteltanácsadó?

A lakásvásárlás nagy lépés, különösen akkor, ha álmai megvalósításához banki segítségre van szüksége. Ebben az esetben a lakáshitel vagy a személyi kölcsön a leggyakoribb megoldás.

Azonban, sajnálatos módon, mindkét termék esetében megannyi veszély leselkedik a gyanútlan ügyfelekre.

Kár lenne vitatni, hogy egy magas kvalitású szakember, a megfelelő portfólió és kapcsolatok megléte esetén, a létező legjobb lakáshitel-ajánlatokat képes előteremteni. Ráadásul 100%-ban az Ön igényeihez igazítva azt.

Gondoskodhat arról, hogy Ön megismerje a lehetséges buktatókat és a legjobb ajánlatot válassza, a lehető legjobb feltételek kíséretében.

2021-ben, szerencsére minden eddiginél hamarabb költözhet be kiszemelt otthonába! De vajon tisztában van ennek kockázataival?

Szeretné megtudni, hogyan juthat a leggyorsabban minőségi lakáshitelhez? Szívesen megspórolná a kiskapuk önsanyargató keresésével járó idő és energia pazarlást? Ugye

Ön is megválna a csetlő-botló apróságok utáni, verejtékes rohanástól – amivel az ügyintézés járhat? És lemerem fogadni: hogy Ön is ki akarja zárni a csalódottságot, továbbá a fájdalmas hibák elvétésének lehetőségét.

Sőt, gondolta volna, hogy akár, még korábbi hibáira is létezhet megoldás, hogy végre ismét tiszta lappal induljon?

Ha lakáshitelt keres, miért ne választana kizárólag a legjobbak közül?

Tudni szeretné, melyik lakáshitel konstrukció a legmegfelelőbb az Ön számára?

Korábbi tapasztalataim alapján bátran állíthatom, hogy tényleg léteznek a hőn áhított, barátságos feltételeket kínáló lakáshitel-termékek, de csupán a megfelelő pénzügyi előretervezés révén lehet eljutni hozzájuk.

Egyedülálló és modern, magas színvonalú szolgáltatási körrel, ingyenes találkozó keretein belül látom el Önt 2021 leghasznosabb tanácsaival.

Készen állok arra, hogy előcsalogassam az Ön helyzetének legrejtettebb szálait, egészen addig, ameddig meg nem találjuk a megoldás tündöklő kulcsát! Fogadja el a segítséget egy olyan szakembertől, akinek kifejezetten az Ön sikere (s nem pedig bukása) jelenti a megélhetést.

Csupán egy kattintás az első – és egyben legfontosabb – lépés ahhoz, hogy a legalacsonyabb áron költözhessen be álmai otthonába; férjen hozzá most, az Ön számára legkifizetődőbb lakáshitel ajánlatokhoz!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Írjon üzenetet és felveszem Önnel a kapcsolatot!


  Írjon üzenetet és felveszem Önnel a kapcsolatot


   https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_08.png