https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_01.png
https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_02.png

Babaváró kölcsön

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Szeretné tudni, hogyan juthat hozzá a legegyszerűbb módon a népszerű babaváró kölcsönhöz 2021-ben? Azon gondolkodik, hogy vajon jogosult lenne-e rá?

Ha igen, akkor olvassa el útmutatómat, amelyben minden szükséges információt átnyújtok!

A babaváró kölcsön egy olyan egyedi és roppant különleges hitel, amely a friss és leendő szülőket célozza meg. A konstrukciót a magyar kormány kezeli, és mindenki számára elérhető, aki megfelel a jogosultsági feltételeknek.

A létező egyik legméltányosabb hiteltermékeként tartják számon, alacsony kockázati tényezője miatt pedig, a bankok és pénzintézetek, a szó legszorosabb értelmében véve versenyeznek az ügyfelek kegyeiért.

Hogy mit jelent ez pontosan?

Agresszív kedvezményeket, kiemelt figyelmet és vonzó feltételeket – a megbízható hiteligénylők számára.

A következőkben összeszedem a legfontosabb részleteket, amelyek a babaváró hitellel kapcsolatban felmerülhetnek. Igyekszem átfogó áttekintést biztosítani, amely eloszlatja a félreértéseket, és elegendő információt ad Önnek, a saját döntése meghozatalához.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_08.png
https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_11.png

A babaváró kölcsön, végre minden pár számára lehetővé teszi, hogy esélyt kapjon a színvonalas gyermekvállalásra

A babaváró kölcsön egy államilag támogatott, forint alapú hitelt kínáló program. A törlesztőrészleteket automatikusan a fizetésből vonják le, a hitel futamideje pedig – jellemzően – 5-től, legfeljebb 20 évig terjedhet.

Miért szándékoznak a banknak ilyen kedvező hitel terméket kínálni?

Elsősorban azért, mert a babaváró kölcsön is rendelkezik kamatköltséggel. Másodsorban pedig, mivel ennek a kamatnak a befizetésére, maga az állam jelenti a garanciát a pénzintézetek felé. Ennek eredményeként, a bankok csupán rettentően minimális kockázatot vállalnak.

Ez tehát, egy kifejezetten kedvező üzlet mindenki számára.

Melyek a legszenzációsabb előnyei?

 • A babaváró kölcsön egyik legnagyobb varázsának a szabadfelhasználhatóság számít (akárcsak a népszerű személyi kölcsönök esetében).

A hitelt tehát bármilyen módon felhasználhatja – hozzásegítheti Önt, hogy megvásárolja álmai telkét vagy otthonát, felújíthatja belőle jelenlegi ingatlanját. De akár arra a célra is alkalmazhatja, hogy megszabaduljon egy már meglévő, kedvezőtlen feltételekkel megkötött hitelétől.

 • Nem igényel fedezetet.
 • Az elbírálási idő mindössze 10 nap.
 • A THM (Teljes Hiteldíj Mutató) sokkal alacsonyabb, mint a személyi kölcsönök esetében.

Ugyanis a meghatározott kamat az 5 éves futamidejű állampapírhozamok függvényében alakul.

 • A feltételek teljesítése esetén, nem kell visszatörlesztenie a fennmaradó tartozását.

A babaváró hitel tehát, egy valódi „aranytojás”. És nem is jöhetett volna jobbkor – újszülöttek ezreinek, szüleiknek, továbbá a magyar gazdaságnak egyaránt.

Gondolta volna, hogy már havi 100 ezer forintos jövedelemtől igényelhető?

Az igényelhető összeg felső határa 10 millió forint, amely a magyarországi átlagkereset birtokában, garantáltan elérhetővé válik.

Azonban ettől függetlenül, még az alacsony jövedelemmel rendelkező párok számára is hasznos lehet a konstrukció. Hiszen, már a legalacsonyabb felvehető összeg (pénzintézettől függően: 1 millió forint) is különféle, briliáns célokra fordítható.

Mekkora törlesztőrészlettel kell számolni?

A törlesztés részletekben történik, melynek összege nem haladhatja meg a havi 50 ezer forintot. Ez annyit tesz, hogy Ön a maximálisan felvehető, 10 millió forintos összeg esetén is, csupán 50 ezer forintot törleszthet havonta. Ezáltal, a magasabb összegek esetén is megfizethetővé válik az – esetleges – adósságtörlesztés.

A babaváró kölcsön – ezen a téren – tehát, nem okoz kellemetlen fejtörést és nyugtalanságot a családoknak.

Nem olyan nehéz hozzájutni, mint azt elsőre gondolná!

 • Ahhoz, hogy ez a speciális hitelprogram aktiválható legyen, a feleségnek minimum 18, legfeljebb pedig a 41. életévében kell járnia.
 • Azonban az életkorbeli elvárások pénzintézetekként eltérőek. A példa kedvéért, az OTP Bank mindkét igénylő esetében, minimum 21 éves életkort követel meg. Az Erste Bank pedig, még ennél is többet.
 • A pároknak házastársi viszonyban kell állniuk.
 • Az egyik félnek minimum 3 éves TB jogviszonnyal kell rendelkeznie.
 • Egyik fél sem szerepelhet negatív adósként a KHR listán (kivéve, ha az igénylési procedúra előtt, törleszti tartózását).
 • Nem állhat fenn a közös gyermekvállalást ellehetetlenítő tény.
 • A házastársaknak nem lehet a NAV által nyilvántartott köztartozásuk.
 • Egyaránt rendelkezniük kell magyarországi lakcímmel.
 • És egyikük sem lehet büntetett előéletű.

Lapulnak-e rejtett költségek a sötétben?

Amennyiben Ön jogosult a babaváró hitelre és megfelelő módon teljesít annak kitételeit, szinte egyetlen fillérnyi plusz költséggel sem kell számolnia (mint például hitelfolyósítási, bírálati és előtörlesztési díj).

Leszámítva az évente meghatározott állami kezességvállalási díjat. Ez a felvehető maximális összeg esetében, évi pár ezer forintot jelent.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Hogyan alakul az Ön hitele, leendő gyermekei születésekor?

Az első és egyben legfontosabb tudnivaló, hogy a kezdeti öt évben, automatikusan az állam fizeti a kamatot. Továbbá a magzat, a várandósság 12. hetétől már gyermeknek számít.

 • Az első gyermek születése esetén: a kamatot immár végérvényesen az állam fizeti, Önnek csupán a tőketartozást kell rendeznie a bank felé. Azonban, ennek törlesztését 3, ikrek esetében 3+2 évre szüneteltetheti.
 • Két gyermek esetén: ismét felfüggesztheti 3 évre a törlesztést, miközben a fennmaradó hiteltartozásának 30 százaléka, már automatikusan előtörlesztésre kerül.
 • A harmadik gyermek érkezésével: teljes mértékben megszűnik a hiteltartozás.

Amennyiben viszont,

 • nem sikerül öt éven belül a gyermekvállalás,
 • mindkét fél külföldre költözik,
 • a szülők elválnak
 • vagy a született gyermek nem él velük egy háztartásban

Akkor a hitel piaci kamatozású struktúrára változik, az addig igénybe vett kamattámogatást pedig egy összegben szükséges visszafizetni. A babaváró kölcsön lehetséges forgatókönyve tehát, ezekben az esetekben a legdrasztikusabb.

Fontos azonban tudnia, hogy a gyermekvállalás örökbefogadással is teljesülhet.

Miben lehet a segítségére egy tanácsadó?

Szakértőként elkötelezett híve vagyok, hogy ügyfeleimet átvezessem a babaváró kölcsön körüli ködös, pénzügyi útvesztőkön és rejtelmeken. Célom, hogy a hatékony tanácsokkal és precíz előretervezéssel stresszmentes környezetet teremtsek, ahol kétség sem férhet hozzá, hogy Ön és családja biztos kezekben van.

Amennyiben egy elismert szakértő mentorálja Önt, akkor pillanatok leforgása alatt juthat hozzá, a legtöbb bank és hitelező tömérdek, különböző termékéhez. Ráadásul az Ön igényeihez igazítva!

Csupán tegye fel a kérdést Önmagának: Ha megteheti, akkor miért ne választana kizárólag a legjobb ajánlatok közül?

Szeretne még többet tudni? Érdeklik a kevésbé ismert megoldások is, netán a kiutak, s méltányossági lehetőségek? Alig várom, hogy segíthessek Önnek céljai elérésében. Bármilyen információért, forduljon hozzám bizalommal!

Nem érdemes túl sokat várni, ugyanis a babaváró kölcsön már csak 2022. december 31-ig érhető el. Ne habozzon hát; ha úgy érzi elég felkészült, érdeklődjön és vágjon bele mihamarabb!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Írjon üzenetet és felveszem Önnel a kapcsolatot!


  Írjon üzenetet és felveszem Önnel a kapcsolatot


   https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_08.png