https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_01.png
https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_02.png

Lakásbiztosítások

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

A házvásárlás - a legtöbb ember életében - a leghatalmasabb beruházásnak minősül.

De mégis hol marad mellőle a színvonalas lakásbiztosítási csomag?

Az a tény, hogy lakásbiztosítás nélkül is lehet valakinek saját háza, elhanyagolttá teszi annak jelentőségét. Talán Ön is úgy érezheti, hogy ez egy felesleges pénzkidobás; befektetés egy teljesen bizonytalan ügy érdekében.

Mindazonáltal a természeti csapások növekvő jelenlétével, egyre okosabb döntésnek bizonyul egy kevés energiát fordítani a koncepció megértésére és megfelelő alkalmazási módjára.

Mindezt annak érdekében, hogy a jövőben elkerülje, élete talán leghatalmasabb pénzügyi visszaesését!  

Honnan tudhatja tehát, hogy melyik típusú lakásbiztosítás felel meg az Ön igényeinek? Fektessük le az alapokat, és beszéljük át ennek a biztosítási fajtának a sajátosságait.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_08.png
https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_11.png

2021 legveszélyesebb biztosításkötési stratégiája: „válasszuk azt, amelyik az internetes kalkulátorok szerint a legolcsóbb!

Azonban attól, hogy valami olcsó, még nem jelenti azt, hogy van is értelme.

Érthető, hogy a legtöbben elsősorban az ár alapján döntenek, amikor a lakásbiztosítás kerül terítékre, de ez könnyedén visszafelé sülhet el. Hiszen miért ragaszkodna egy olyan lakásbiztosításhoz, amely fillérekbe kerül az Ön számára, ám az égvilágon semmiben sem lehet majd a segítségére, ha netén baj érné?

És ez még nem minden.

Sajnos a legtöbben – szintén a szemtelenül olcsó ajánlatok miatt -, csupán magára a házra kötnek fedezetet. Kihagyva az olyan, egyéb elemeket, amelyek a családi házak 99%-ában megtalálhatóak. Ilyenek például a melléképületeket, fészerek, kutyaházak, az úszómedencék vagy autóbeállók.

Ne dőljön be ezeknek a sablonos termékeknek! Szerezze meg inkább szükséges tudást, és alakítson ki egy valóban költséghatékony, egyben korszerű lakásbiztosítási csomagot.

Mire jó?

Kevesen tudják, hogy a lakásbiztosítás mennyi mindenre is nyújthat valójában fedezetet. Ide sorolható – nagy vonalakban – a tűz és robbanás, a súlyos időjárási események, árvíz, földrengés okozta károk. Sőt, még egy egyszerű csőtörés is.

Elképesztően széles körben fedezi tehát a megrongálódott létesítmények javításának vagy pótlásának költségeit. De talán ennél is kevésbé ismert, hogy sok biztosítás az otthon tartalmára is kiterjed.

Továbbá, felelősségbiztosítást nyújthat az otthona területén sérülést szenvedő látogatók által benyújtott követelésekkel szemben (pl. megbotlás, kutya harapás).

Azonban, egy valamire való lakásbiztosítás 100%-ban az Ön egyedi igényeihez igazítható. Ezért mindig alaposan győződjön meg róla, hogy mire terjed ki a lakásbiztosítása, és mire nem.

Mik az alapvető típusai?

A két fő alaptípus, a kockázatvállalás tekintetében tér el egymástól. Ezáltal megkülönböztetünk „per risk” és „all risk” típusú szerződéseket.

 • A leggyakoribb biztosítási forma az úgynevezett per risk: amely csak a szerződésben meghatározott kárigényekre terjed ki.
 • Míg a másik az „all risk”: amely az egyes, szerződésben meghatározott károk kivételével mindenre kiterjed.

Magyarán, a per risk során azt szokás a szerződésben foglalni, aminek bekövetkeztétől kifejezetten tartunk, az all risk esetében viszont csupán azt, amitől egyáltalán nem. Az eredmény ezért jóformán ugyanaz. Mindössze a megközelítési módszer, ami eltér.

A tévhitekkel ellentétben, egyáltalán nem mindegy, hogy családi házról, társas házról, lakásról, nyaralóról vagy albérletről van e szó.

Minden esetben más megközelítést igényel a szerződéskötés, más tényezők válnak fontossá és ésszerűvé.

Azonban, ezekre a dolgokra, ritkán hívják fel az ügyfelek figyelmét. Ezért gyakori jelenség, hogy egy káreset következtében pislogva áll a határozat előtt a biztosított fél, miszerint, ő semmiféle kártérítésre nem jogosult a szerződésben foglaltak alapján.

Teljesen elképesztő, hogy egy lakásbiztosítást mennyire sokoldalúvá alakítható

Napjainkban a lakásbiztosítások jóval túlmutatnak a tetőn és falakon. Az opcionális extrák széles választékával szokatlan dolgokra is fedezetet kaphat. A kedvezményes díjak révén pedig, ezek sokkal olcsóbbak lehetnek, mint ha önmagukban kötötte volna meg őket.

Egyes típusok már arra is kiterjedhetnek, hogy biztonságban tartsák háziállatát, ha megsérülne, és orvosi ellátásra szorulna. Mi több, a kiegészítő csomagok, akár az egyre népszerűbb napelemes és okos otthon rendszereket is érinthetik.

Összességében, megannyi kiegészítő-biztosítást köthet mindazok alapján, hogy Önnek mi számít fontosnak. Érdemes hát tisztában lenni a lehetőségeivel. Pláne, hogy – az egyre olcsóbb ajánlatok megjelenésével – a betöréses lopások és az üvegtörés, már nem minden esetben képzik az alapcsomag részét.

Gondolta volna, hogy akár minden terhet levehet a válláról a biztosító?

Bizonyos esetekben és kellő hozzáértés birtokában, akár olyan lakásbiztosítási csomagokat is megköthet, amelyekben a szolgáltató folyamatos, 24 órás rendelkezésre állást biztosít – még a hétvégéken és ünnepnapokon is.

Ezzel párhuzamosan, átvállalhatja Öntől a szükséges szakemberek felkutatását és kiküldését, fedezve azok mindennemű költségét.

Mindig mérlegelje, hogy mit kap a pénzéért!

Most már Ön is tudja, hogy leginkább olyan szerződést érdemes kiharcolni, amely a kedvező díjak mellett, a lehető legtöbb szolgáltatást nyújtja. Rendkívül jövedelmező lehet, ha csomagunk több, egymástól különálló biztosítást is (pl. élet- és balesetbiztosítás) képes helyettesíteni. Egy alapos átgondolt, kibővített lakásbiztosítási termék, számos további problémát és idegességet előzhet meg a jövőben

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Mik a színvonalas biztosító ismérvei?

 • versenyképes díjakkal és kitűnő kedvezményekkel rendelkezik.
 • pénzügyileg erős, hírneve stabil és töretlen.
 • egyaránt megfelelő értékeléseket kap az ügyfelektől és szakemberektől.
 • telefonos ügyfélszolgálaton és irodai kirendeltségeken felül, átfogó segítséget nyújt weboldalán, online chat funkció segítségével is.

Tudta, hogy egy lakásbiztosítási tanácsadó segítségével sokkal kedvezőbb ajánlatokat kaphat, és tisztába kerülhet az esetleges kiskapukkal is?

Kérjen személyre szabott lakásbiztosítási ajánlatokat, és találja meg az igényeinek legmegfelelőbb biztosítási típust. Egy szakember széleskörű tapasztalatai révén, segíthet Önnek felmérni a valóban fontos kockázati tényezőket, majd megtalálni az ezen igényeket tökéletes módon tükröző szerződést.

Élvezze egy olyan szolgáltatás előnyeit, amelynek célja hatékony, ésszerűsített módon megismertetni Önt napjaink biztosítási lehetőségeivel. Ilyen háttértámogatás mellett, Ön végül az életmódjához és költségvetéséhez legjobban illeszkedő terméket szerezheti meg.

Soha ne essen bele az alulbiztosítás kelepcéjébe!

Amennyiben nem vizsgálja felül rendszeresen a lakásbiztosítási szerződése által nyújtott fedezetek összegét, akkor könnyedén alulbiztosítottá válhat. A lakásbiztosítások leggyakoribb csapdája tehát az, ha a sok évvel ezelőtt kötött fedezet, immár köszönő viszonyban sincs otthona aktuális értékével (például: egy felújítási, korszerűsítési projekt okán).

A pár évenkénti felülvizsgálás mellőzése veszélyes játék, mivel otthona és annak tartalma, szinte biztosan megnövekedett az idő múlásával.

Lehetséges biztosítót váltani?

Természetesen igen! Ez mindennapos jelenség. Ráadásul a papírmunkán felül nem is jár különösebb kötelezettséggel. Lépjen bátran, ha úgy érzi, hogy elégedetlen jelenlegi szerződésével. A következőt pedig, akár már az interneten keresztül is megkötheti.

Miért válasszon engem?

Az Ön ingatlanbiztosítása megdöbbentően egyszerűbbé, egyenesebbé és könnyebben megszervezhetővé válik, amennyiben úgy dönt, hogy konzultál velem.

Tapasztalt tanácsadóként személyre szabott megoldásokat nyújtok, amely akkor és annyiszor áll az Ön rendelkezésére, amikor és amilyen gyakran csak szüksége van rá! Kötöttségektől, illetve zavaró tényezőktől mentesen beszéljük meg biztosítási igényeit, problémáit és elvárásait.

Ha végezetül úgy dönt, hogy elfogadja az általam kínált ajánlatot, akár azonnal hozzájuthat leendő biztosításához – mindennemű sorban állás, ügyintézés és további energiapazarlás nélkül.

Evidens, hogy a létező legkedvezőbb lakásbiztosítás után kutat. De miért nem választja inkább azt, amelyik olcsó és biztonságos is egyszerre?

Egyedülálló és modern, magas színvonalú, ráadásul univerzális megoldásokkal foglalkozom, amelyek megfelelnek országunk legtöbb állampolgárának. Legyen az ügyfelem és jusson hozzá 2021 legjobb ár-érték arányú lakásbiztosításához – akár a mai nap folyamán!

Elveszni a különféle, kiszámíthatatlan ajánlatok hullámzó tengerében, vagy inkább vonzó és exkluzív kiváltságokhoz jutni egy személyre szabott termék segítségével? – Ugye nem kérdés, hogy melyik a kézenfekvőbb?!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Írjon üzenetet és felveszem Önnel a kapcsolatot!


  Írjon üzenetet és felveszem Önnel a kapcsolatot


   https://abankos.hu/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_08.png